HONDA HRG 536 VKE robbanómotoros fűnyírógép

Típus: HRG536 VKE fűnyíró
Benzin tartály (l): 0,91
Fogyasztás (l/óra): 0,7
Fűgyűjtő anyaga: textil
Fűgyűjtő mérete: 73
Hajtási mód: Smart Drive
Ház anyaga: acél
Motor teljesítmény (kW)*: 2,7
Motor típus: GCV 160
Súly (kg): 37
Vágószélesség (cm): 53
Zajszint (db(A)): 98
SKU: HRG 536 VKE Kategóriák: ,

Leírás

HONDA HRG 536 VKE robbanómotoros fűnyírógép

Ez a HONDA HRG 536 VKE robbanómotoros fűnyírógép a közép profi kategóriában a legjobb ár-érték arányt képviseli, mivel önjáró, erős, 3,3 kW – s motorral szerelt, és az automata szívatónak köszönhetően nem okoz többé erőfeszítést elindítása sem.
Az átdolgozott fűnyíróháznak, és fűgyűjtőnek köszönhetően javult a levegő áramlása a gépen belül ezzel még hatékonyabbá téve a munkát. Elsősorban 350-700 négyzetméteres területek karbantartására ajánljuk.
* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000 ford/perc fordulaton mérve.
A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

Automata szívató
Az automata szívatónak köszönhetően lényegesen gyorsabb, és egyszerűbb a gép elindítása, illetve használatával többé nem jelent gondot a “hideg indítás” sem.
Még hatékonyabb
A gép eleje, és hátulja közötti dőlés szög növelésével, az újragondolt pengékkel, és a fűnyíróház lyukakkal történő ellátásával javult a levegő áramlása a testen belül, mely még nagyobb hatékonyságot eredményezett.
Csendesebb üzemelés
A teljesen átdolgozott pengék és fűnyíró ház hatására 2 dB(A)-el csökkent a gép zajkibocsájtása, ezzel is kímélve használóját, és környezetét.
Önjáró fűnyíró
Nagy kiterjedésű, lejtős, egyenletlen területekhez elengedhetetlenek az önjáró fűnyírók, miután annak mozgatásához nem kell erőt kifejteni.

HRG536 VKE

Bemutató VIDEO