SEPTONIC 500 gr / doboz

3 683 Ft

SEPTONIC 500 gr / doboz

Különleges tartós hatás:
* Műanyag dobozban kerül kereskedelmi forgalomba, ömlesztett kivitelben
* Szagtalanít, kellemes citrom illatot áraszt.
* Tisztító és vízkőoldó hatású. Kíméletesen távolítja el a vízkövet és minden egyéb lerakódást, szennyeződést a WC kagylóról, fürdőkádról, tusolóról, mosdóról, csaptelepről és csempéről.
* A kezelt felületeket tartósan csillogóvá teszi.
* Hosszantartó védelmet biztosít, karbantartja a lefolyórendszert.
* Hatóanyaga segít a dugulás megelőzésében.

A SEPTONIC BIOLÓGIAI AKTIVÁTOR por egyidejű használatával segíti az emésztő karbantartását.

KÖRNYEZETBARÁT, a terméknek egészség- vagy környezetkárosító hatása nincs. Biológiailag teljesen lebontható anyagokat tartalmaz.

Cikkszám: 0500-0 Kategóriák: ,

Leírás

SEPTONIC 500 gr / doboz

SEPTONIC 500 gr Használati utasítása:

* Emésztőgödör – akna – szeptik tank 1900 – 2000 liter űrtartalomra számítva, öntsünk be a WC kagylóba és öblítsük le. Ezt ismételjük meg a következő négy-öt héten, hetenként egyszer. Ezután már elegendő havonta egyszer. Ha emésztőnk, lefolyórendszerünk már nagyon elszennyezett, nagyon bűzlik, célszerű a fenti adagolás megduplázása. Leghatásosabb, ha este, lefekvés előtt adagoljuk, mikor a lefolyórendszer már nem lesz igénybe véve.
* Konyhai mosogató, fürdőkád lefolyó, mosdó dugulásánál. A dugulás erősségétől függően öntsünk egy vagy két zacskót, este lefekvés előtt, a lefolyó nyílásba. öblítsük le mintegy 250 – 350 ml vízzel, hagyjuk hatni lehetőleg 24 órán keresztül.
* Udvari WC. öntsünk be egyszerre, egyenletesen elszórva, mind a négy zacskó tartalmát. A felhalmozódott ürülék jelentős része cseppfolyóssá, folyékonnyá és szagtalanná válik. Az udvari WC rendszeres használata esetén, a szükséglet szerint a kezelést minden két hónapban, egyszer ismételjük meg.
* Kémiai – Hordozható WC. Rendszeres használata esetén, hetenként 1 – 1 zacskó.

Az adagolókanál ( csak az 1,36 kg-s kiszerelés része ) mintegy 18 g-ot tartalmaz, tehát a doboz tartalma mintegy 27-28 adagoló vagy merőkanál. br> Országos Közegészségügyi Intézet eng. száma: 11455/91.

0500-0