WEDA 50H+ Aut. építőipari szivattyúk, 400 V, 50H+ BSP FS

1 398 300 Ft

WEDA 50H+ Aut. építőipari szivattyúk, 400 V, 50H+ BSP FS

Üzemi feszültség:
3~ = 400 V, 50 Hz; 9,3 A
Motorteljesítmény: 5,6 kW;
Fordulatszám: 2880 f/p;
Max. folyadékszállítás: 67 m3 / h;
Max. emelőmagasság: 39 m;
Max. merítési mélység: 20 m;
Nyomócsonk mérete: 3″ külső menet;
Max. folyadék-hőmérséklet: +40°C
Max. közegfajsúly: 1.100 kg/m3
Elektromos kábel:
3~: 20 fm 4 x 2,5 mm2, HO7RN-F
Védelem: IP68
Súly: 55 kg
Max. szemcseátmérő: 5 mm

Leírás

WEDA 50H+ Aut. építőipari szivattyúk, 400 V, 50H+ BSP FS

WEDA 50H+ Aut. építőipari szivattyúk, 400 V szivattyúk tartós üzemre készültek a legnagyobb igénybevételre méretezett anyagokból és alkatrészekből.

A WEDA + termékcsalád minden olyan funkciót tartalmaz, amelyet az ügyfelek elvárnak a jelenleg rendelkezésre álló WEDA szivattyúktól, valamint olyan új funkciókat, amelyek különösen a teljesítményt növelik. Az előnyök közé tartozik a megnövelt hatékonyság, az egyszerűsített karbantartás és a nagyobb szivattyúteljesítmény. Minden WEDA + modell rendelkezik az új forgásirány-figyeléssel és a fázishatár-védelemmel. Ez az innováció megakadályozza, hogy a járókerék rossz irányba mozduljon el, és megállítsa a szivattyút fázishiba esetén.

A WEDA sorozat készen áll a megoldásra, de a WEDA + modelljeink egy lépéssel tovább mennek. Tehát van egy új kábelbeviteli rendszer, amely lehetővé teszi egy még szélesebb kábeltípus használatát.

A WEDA + modellek egy új, jobb alumínium ötvözetet használnak nagyobb korrózióállósággal. Javítja a tartósságot és a tartósságot, még a legnehezebb körülmények között is. Továbbá javítottuk a szilárdanyag-kapacitást és csökkentettük az eltömődések kockázatát.

Az Atlas Copco WEDA szivattyúi és tartozékai víztelenítő alkalmazások hosszú sorára alkalmasak, egyebek
mellett kölcsönzésre, építőipari és bányászati munkákra. Pontosan azt a teljesítményt, megbízhatóságot é s
egyszerű használatot biztosítják, amire szüksége van. A WEDA szivattyúk beépített motorindítóval és motorvédelemmel rendelkeznek, emellett automatikus szintszabályozás is választható hozzájuk. A mostoha körülményeknek is ellenálló tartós üzemet állítható kopásálló gumi diffúzorok és nemesített, magas
krómtartalmú járókerekek biztosítják.

WEDA+ 50 robbantott ábra, alkatrész cikkszámok

A WEDA+ szivattyúk felépítése ( VIDEO )

3081620095