HK Astay esővíz ciszterna nyaktag magasító

68 199 Ft

HK Astay esővíz ciszterna nyaktag magasító.

Anyagvastagság: 10 mm.
Magassága: 500 mm.
Belső átmérő: 625 mm,
Külső átmérő: 645 mm,
Felfekvő perem átmérő: 745 mm

Szállítási határidő kb. 2-5 munkanap

Leírás

HK Astay esővíz ciszterna nyaktag magasító

A HK Astay esővíz ciszterna nyaktag magasító. A sorozat minden tagjához felhasználható kiegészítő. Olyan beépítésekhez javasoljuk, ahol a terepviszonyok miatt szükséges a nyak megemelése.

Igény esetén – felár ellenében – zárható biztonsági fedlapot is biztosítunk.

A HK Astay műanyag tartály szériája egyszerűen földbe süllyeszthető. Széles termék kínálatunkban megtalálható esővízgyűjtő tartály, szennyvíztároló tartály, de akár ivóvíztároló tartály is.

A feltüntetett akciós árakat a raktáron lévő termékek esetében tudjuk biztosítani. Amennyiben nincs a keresett termékből raktáron – de nem sürgős a beszerzés – úgy a következő szállítmányból biztosítjuk akciós áron a ciszternát. kb 1-3 hét.

Sürgős esetben – egyedi szállítással biztosítjuk a tartályt, viszont ebben az esetben az akciós árat nem tudjuk biztosítani.

A leginkább kedvező árfekvésű, régi, kiszuperált acél tartályok kevés felhasználási területre alkalmasak hosszútávon. A korrózió miatt még locsolási feladat esetén sem ideális megoldás víztározásra az acél tartály. A rozsdásodó felületről leváló darabok károsítják a szivattyút, az öntöző szórófejeket, mágnesszelepeket. A víz ezáltal elszennyeződik, így épületen belüli felhasználása – mint mosás, WC öblítés, tusolás, stb. – sem ideális. Ez a műanyag tartály család 100%-ban rozsdamentes, ezáltal ideális megoldás lehet esővíztárolás, szennyvíztárolás, vagy akár ivóvíztárolás esetén is.

Tekintse meg a HK ASTAY teljes kínálatát!

HKEmag

További információk

Tömeg 158 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HK Astay esővíz ciszterna nyaktag magasító” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük