SEPTONIC 1360 gr/doboz

10 300 Ft

SEPTONIC 1360 gr / doboz

Különleges tartós hatás:

* Szagtalanít, kellemes citrom illatot áraszt.
* Tisztító és vízkőoldó hatású. Kíméletesen távolítja el a vízkövet és minden egyéb lerakódást, szennyeződést a WC kagylóról, fürdőkádról, tusolóról, mosdóról, csaptelepről és csempéről.
* A kezelt felületeket tartósan csillogóvá teszi.
* Hosszantartó védelmet biztosít, karbantartja a lefolyórendszert.
* Hatóanyaga segít a dugulás megelőzésében.

A SEPTONIC BIOLÓGIAI AKTIVÁTOR por egyidejű használatával segíti az emésztő karbantartását.

KÖRNYEZETBARÁT, a terméknek egészség- vagy környezetkárosító hatása nincs. Biológiailag teljesen lebontható anyagokat tartalmaz.

Leírás

SEPTONIC 1360 gr/doboz

SEPTONIC 1360 gr/doboz

Energiabevitel és vegyi anyagok nélkül a vízkő ellen
Használati utasítás:

– Emésztőgödör – akna – szeptik tank 1900 – 2000 liter űrtartalomra számítva, öntsünk be egy zacskó tartalmát a WC kagylóba és öblítsük le. Ezt ismételjük meg a következő négy-öt héten, hetenként egyszer. Ezután már elegendő havonta egyszer. Ha emésztőnk, lefolyórendszerünk már nagyon elszennyezett, nagyon bűzlik, célszerű a fenti adagolás megduplázása. Leghatásosabb, ha este, lefekvés előtt adagoljuk, mikor a lefolyórendszer már nem lesz igénybevéve.
– Konyhai mosogató, fürdőkád lefolyó, mosdó dugulásánál. A dugulás erősségétől függően öntsünk egy vagy két zacskót, este lefekvés előtt, a lefolyó nyílásba. öblítsük le mintegy 250 – 350 ml vízzel, hagyjuk hatni lehetőleg 24 órán keresztül.
– Udvari WC. öntsünk be egyszerre, egyenletesen elszórva, mind a négy zacskó tartalmát. A felhalmozódott ürülék jelentős része cseppfolyóssá, folyékonnyá és szagtalanná válik. Az udvari WC rendszeres használata esetén, a szükséglet szerint a kezelést minden két hónapban, egyszer ismételjük meg.
– Kémiai – Hordozható WC. Rendszeres használata esetén, hetenként 1 – 1 zacskó.

Az adagolókanál mintegy 18 g-ot tartalmaz, tehát a doboz tartalma mintegy 76 adagoló vagy merőkanál. br> Országos Közegészségügyi Intézet eng. száma: 11455/91.

SEPTONIC Különleges tartós hatás:

– Szagtalanít, kellemes citrom illatot áraszt.
– Tisztító és vízkőoldó hatású. Kíméletesen távolítja el a vízkövet és minden egyéb lerakódást, szennyeződést a WC kagylóról, fürdőkádról, tusolóról, mosdóról, csaptelepről és csempéről.

– A kezelt felületeket tartósan csillogóvá teszi.

– Hosszan-tartó védelmet biztosít, karbantartja a lefolyórendszert.

– Hatóanyaga segít a dugulás megelőzésében.

KÖRNYEZETBARÁT, a terméknek egészség- vagy környezetkárosító hatása nincs.
Biológiailag teljesen lebontható anyagokat tartalmaz.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Biológiai vízkezelőink
0500-8