HK Astay esővíz ciszterna 7000 XL

1 035 050 Ft

HK Astay esővíz ciszterna 7000 XL

Űrtartalom: 7000 liter
Anyagvastagság: 10 mm

Hozzávetőleges mérete:
Magasság: 2 m
Átmérő: 1,7 m
Hossz: 3,35 m
Súly: 298 kg

Szállítási határidő kb. 2-5 munkanap

Leírás

HK Astay esővíz ciszterna 7000 XL

A HK Astay esővíz ciszterna 7000 XL tagja ennek a műanyag ciszterna családnak.  A sorozat minden tagja- zárható biztonsági lépésálló fedlappal  kerül kereskedelmi forgalomba. Igény esetén – felár ellenében nyaktag magasítót is biztosítunk.

A HK Astay műanyag tartály szériája egyszerűen földbe süllyeszthető. Széles termék kínálatunkban megtalálható esővízgyűjtő tartály, szennyvíztároló tartály, de akár ivóvíztároló tartály is.

A feltüntetett akciós árakat a raktáron lévő termékek esetében tudjuk biztosítani. Amennyiben nincs a keresett termékből raktáron – de nem sürgős a beszerzés – úgy a következő szállítmányból biztosítjuk akciós áron a ciszternát. kb 1-3 hét.

Sürgős esetben – egyedi szállítással biztosítjuk a tartályt, viszont ebben az esetben az akciós árat nem tudjuk biztosítani.

A leginkább kedvező árfekvésű, régi, kiszuperált acél tartályok kevés felhasználási területre alkalmasak hosszútávon. A korrózió miatt még locsolási feladat esetén sem ideális megoldás víztározásra az acél tartály. A rozsdásodó felületről leváló darabok károsítják a szivattyút, az öntöző szórófejeket, mágnesszelepeket. A víz ezáltal elszennyeződik, így épületen belüli felhasználása – mint mosás, WC öblítés, tusolás, stb. – sem ideális. Ez a műanyag tartály család 100%-ban rozsdamentes, ezáltal ideális megoldás lehet esővíztárolás, szennyvíztárolás, vagy akár ivóvíztárolás esetén is.

Tekintse meg a HK ASTAY teljes kínálatát!

HKE7000XL

További információk

Tömeg 298 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HK Astay esővíz ciszterna 7000 XL” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük